> Workshops Voir les archives> Ateliers 16+

Ateliers 16+

Het programma van de wekelijkse workshops van het Huis van Culturen bestemd voor volwassenen biedt een mooi palet aan van creatieve expressies.
Creatie staat centraal in de pedagogie van iedere workshop en toch is er ook plaats voor het respect van ieder individu en zijn/haar capaciteiten. Bijgevolg is het van enorm belang dat onze artistieke ploeg naar de deelnemers luistert en ze goed opvangt. Dit is nodig voor de ontplooiing en het welzijn van de deelnemers.
De deelnemers worden begeleid door onze artiesten-animators in hun creatieve weg rond de thematiek “ruimte” op alle gebieden: theaterworkshops, workshops voor het ontwerp van kledij, zang- of dansworkshops. Met of zonder eindvoorstelling is het proces meegemaakt tijdens de workshops het mooiste resultaat (ontmoetingen tussen de deelnemers, de souvenirs, het gelach, de moeilijkheden, ...).
De ploeg van de workshops voor volwassenen van het Huis ondersteunt de begeleidende artiesten in de uitwerking van hun programma’s en bij de praktische organisatie van de workshops.Gerelateerde documenten
w-Ateliers-Ad-2019-20.pdf
w-Ateliers-Ad-flyer-colle.pdf

événements

Il n'y a pas d'événements à venir pour cette catégorie.
Vous pouvez consulter les archives des événements passés pour cette catégorie.

Newsletter