Voir les archives> Workshops

Workshops

ONDERBREKING VAN DE ATELIERS TUSSEN 3 MAART en 4 april !                          Voor even thuis nu... maar binnenkort weer samen onder het grote dak van het Huis ! 

THEMATIEK 2019 - 2020: RUIMTEHet programma van de wekelijkse jeugdateliers van het Huis van Culturen, voor iedereen van 0 tot 18 jaar, is even rijk als afwisselend. Ieder atelier onderzoekt, speelt en creëert op een verrassende en eigenwijze manier. Elk atelier vormt een kleine schakel binnen het grote thema van het Huis, en dit jaar is alles meer dan ooit HomeMade.
Of het nu gaat om de ouder-kind ateliers in de Court’echelle, bij de kleintjes in de beeldende ontdekking, in de ateliers hedendaagse dans voor de groteren, in het theaterspel van de adolescenten of in het gloednieuwe atelier “FabLab’ke”, alle ateliers worden begeleid door een kunstenaar die zijn passie met veel enthousiasme overbrengt. Het jeugdteam van het Huis ondersteunt de artiesten in hun programma én bij de praktische organisatie. Bekijk vlug het programma dat we dit jaar eigenhandig voor u in elkaar geknutseld hebben, en doe alsof u thuis bent!


INFORMATIE
02 415 86 03


PRIJS

*60€ voor molenbeekenaars
*100 voor niet-molenbeekenaarsGerelateerde documenten
web-Bkids-Atelier2019-20.pdf

événements

Il n'y a pas d'événements à venir pour cette catégorie.
Vous pouvez consulter les archives des événements passés pour cette catégorie.

Newsletter