> Workshops Voir les archives> Workshops + 3 jaar

Workshops + 3 jaar

ONDERBREKING van de workshops tussen 13 maart et 4 april

THEMATIEK 2019 - 2020: ruimte

Voor even thuis nu... maar binnenkort weer samen onder het grote dak van het Huis !

Het programma van de wekelijkse jeugdateliers van het Huis van Culturen, voor iedereen van 0 tot 18 jaar, is even rijk als afwisselend. Ieder atelier onderzoekt, speelt en creëert op een verrassende en eigenwijze manier.

Afgelopen atelierseizoen lieten we ons leiden door de tijd, en voor dit nieuwe seizoen volgt daar logischerwijs op : RUIMTE. Het begrip ruimte laat je verbeelding de vrije loop, dus laten we op ontdekking gaan ! We kijken rond, we onderzoeken, we zien onszelf staan in de ruimte, we reflecteren misschien over onszelf, tijdens  een zomeravond op het strand, kijkend naar de horizon ? Privé/publieke ruimte, de kosmos, uitgestrekte landschappen, de leegte, de stad, de grens, een gebied, plannen en kaarten, grote ontdekkingstochten, reizen naar de maan, of duiken tot in de diepzee en zwemmen met dolfijnen ?
 

Of het nu gaat om de ouder-kind ateliers in de Court’echelle, bij de kleintjes in de beeldende ontdekking, in de ateliers hedendaagse dans voor de groteren, in het theaterspel van de adolescenten of in het gloednieuwe atelier “FabLab’ke”, alle ateliers worden begeleid door een kunstenaar die zijn passie met veel enthousiasme overbrengt.

Het jeugdteam van het Huis ondersteunt de artiesten in hun programma én bij de praktische organisatie. Bekijk vlug het programma dat we dit jaar eigenhandig voor u in elkaar geknutseld hebben, en doe alsof u thuis bent!


INFORMATIE

02 415 86 03

mclemeur@molenbeek.irisnet.be / abonnet@molenbeek.irisnet.be

PRIJS

* 60 € pour les Molenbeekois
* 100€ pour les Non-Molenbeekois
* Korting voor het tweede atelier en families
* Ondersteund door OCMW
Gerelateerde documenten
web-Bkids-Atelier2019-20.pdf

événements

Il n'y a pas d'événements à venir pour cette catégorie.
Vous pouvez consulter les archives des événements passés pour cette catégorie.

Newsletter