> Agenda > Veillée pour le climat

don 25/01/ 18:00

Veillée pour le climat


In 2015 had een groep inwoners en werknemers uit Oud-Molenbeek deelgenomen aan een project om in Parijs te gaan manifesteren ter gelegenheid van COP 21, de grote internationale vergadering over klimaatsverandering. Dit jaar zijn zij naar Bonn voor COP 23 vertrokken. Aan het programma : betogingen, ontmoetingen met bewoners, met actoren van de ecologische leefomgeving en met landbouwers verenigd binnen coöperatieve vennootschappen. Zij kwamen terug met imago’s, getuigenissen, vragen, en zij willen ze meedelen onder de vorm van een menselijke en enthousiaste wake.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

don 25/01/ 18:00

Tarief :

Gratis

Juni 2018

zon 24/06/ 13:00

Muziekfeest

Gemeenet plaats
Het Muziekfeest in Molenbeek (12de editie) vindt weer plaats op het Gemeenteplein !U kunt met uw familie van muzikale animaties genieten en aan alle soorten lokale culinaire bereidingen proeven.  Het muziek zal klinken met jonge talenten als GAMS, Trikseurs… en vele andere. Om 18.00, zullen The Grey Stars u in vervoering brengen op achtergrond van de Gnawa fusion. Enlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws