> Agenda > Veillée pour le climat

don 25/01/ 18:00

Veillée pour le climat


In 2015 had een groep inwoners en werknemers uit Oud-Molenbeek deelgenomen aan een project om in Parijs te gaan manifesteren ter gelegenheid van COP 21, de grote internationale vergadering over klimaatsverandering. Dit jaar zijn zij naar Bonn voor COP 23 vertrokken. Aan het programma : betogingen, ontmoetingen met bewoners, met actoren van de ecologische leefomgeving en met landbouwers verenigd binnen coöperatieve vennootschappen. Zij kwamen terug met imago’s, getuigenissen, vragen, en zij willen ze meedelen onder de vorm van een menselijke en enthousiaste wake.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

don 25/01/ 18:00

Tarief :

Gratis

September 2018

don 27/09, vri 28/09/ - don 25/10/2018

Tokyo Boys

Cafet'arts
Mael, Dalibor Ricky, Flint, Filip, Ronan, Thierry, Daniel Jean Alexander Laros, Vladyslav zijn modellen uit Servië, Verenigde Staten, Frankrijk, Schotland, ze poseren voor merken zoals Gucci, YSL en Dior . Ze zijn tussen 18 en 21 jaar oud, en voor hun werk moeten ze veel reizen. Naar New York, Tokyo, Parijs, Londen. Daar blijven ze drie tot zes maanden en dan vertrekken ze weerlees meer

vri 28/09/ 18:30

Skanderbeg Héros national albanais

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws

Facebook Suivez nous sur Facebook