> Agenda > Hymne à l'imperfection

vri 26/01/ 20:00

Hymne à l'imperfection

" Hymne à l’ imperfection " vertelt het verhaal van een kind dat op zijn zesde de diagnose " hyperactief " kreeg en terechtkomt in de school van de " laatste kans ". Ondanks zijn moeilijke schoolloopbaan en het zittenblijven, wil hij verkoopconsulent worden. Hij heeft er trouwens de aanleg en de feeling voor. Hij wordt verkoper, draagt een mooi kostuum - zijn moeder is trots op hem - maar zijn leven blijft een tweestrijd. Dankzij zijn verbaal talent overwint hij deze rusteloze en vaak ook slapeloze wervelstorm en maakt hij van " het woord " zijn sterkte en zijn broodwinning.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

vri 26/01/ 20:00

In samenwerking met :

Pierre de Lune

Tarief :

  • Volledig tarief : 10 euro
  • Verminderd tarief : 5 euro (- 26-jarigen, + 60-jarigen, werkzoekenden, beroepsmensen uit het theater, Familiebond, Vrienden van het Huis op vertoning van de kaart)
  • Artikel 27 : 1,25 euro (ticket Artikel 27 + 1,25 euro)
  • Prijs voor vereniging uit Molenbeek : minimum 10 personen + 1 begeleider (gratis) : 4 euro per persoon
  • School uit Molenbeek : maximum 25 kinderen + 2 begeleiders (gratis) : 2 euro per kind
  • Wijkhuis : 2 euros per jeugd
  • Arsène50 last minute ticket : www.arsene50.be

Juni 2018

zon 24/06/ 13:00

Muziekfeest

Gemeenet plaats
Het Muziekfeest in Molenbeek (12de editie) vindt weer plaats op het Gemeenteplein !U kunt met uw familie van muzikale animaties genieten en aan alle soorten lokale culinaire bereidingen proeven.  Het muziek zal klinken met jonge talenten als GAMS, Trikseurs… en vele andere. Om 18.00, zullen The Grey Stars u in vervoering brengen op achtergrond van de Gnawa fusion. Enlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws