> Agenda > Astéroïdes

don 01/02/ 18:00

Astéroïdes

Een woonkamer, twee vrouwen en een fles Bourgogne. Ze zijn zussen. En dat is wel degelijk het enige dat ze gemeen hebben, een zus hebben. Hun professionele keuzes creëerde een interstellaire afstand tussen hen.
Kom ASTEROIDES ontdekken, een voorstelling die ten voeten uit in de realiteit staat, een dialoog rond werkloosheid en werk, overgoten door een flinke dosis humor en absurditeit. Een tekst van Virginie Debauche, gebracht door Guylène Olivares en Virginie Debauche, en gecoacht door Francesco Mormino.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

don 01/02/ 18:00

Tarief :

Vrije bijdrage

Juni 2018

zon 24/06/ 13:00

Muziekfeest

Gemeenet plaats
Het Muziekfeest in Molenbeek (12de editie) vindt weer plaats op het Gemeenteplein !U kunt met uw familie van muzikale animaties genieten en aan alle soorten lokale culinaire bereidingen proeven.  Het muziek zal klinken met jonge talenten als GAMS, Trikseurs… en vele andere. Om 18.00, zullen The Grey Stars u in vervoering brengen op achtergrond van de Gnawa fusion. Enlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws