> Agenda > Astéroïdes

don 01/02/ 18:00

Astéroïdes

Een woonkamer, twee vrouwen en een fles Bourgogne. Ze zijn zussen. En dat is wel degelijk het enige dat ze gemeen hebben, een zus hebben. Hun professionele keuzes creëerde een interstellaire afstand tussen hen.
Kom ASTEROIDES ontdekken, een voorstelling die ten voeten uit in de realiteit staat, een dialoog rond werkloosheid en werk, overgoten door een flinke dosis humor en absurditeit. Een tekst van Virginie Debauche, gebracht door Guylène Olivares en Virginie Debauche, en gecoacht door Francesco Mormino.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

don 01/02/ 18:00

Tarief :

Vrije bijdrage

Februari 2018

zat 03/02/, zat 03/03

Goûter musical au château

Karreveldkasteel - De Schuur
03/02Wij reserveren u een cosynamiddag en zullen uw kleuters 0 tot 9 jaar in de wereld van de bossen rondleiden. Na de workshops en het vieruurtje, zal de namiddag aflopen met het concert van Ma Mie Forêt, met Samir Barris en Catherine de Biasio. Samir en Catherine gaan door het onderhout van een bos flaneren, met hun talrijke muziekinstrumenten om ons van hun persoonlijke muzilees meer

zat 03/02/ 20:00

Kompost / Sawt

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws