> Agenda > Astéroïdes

don 01/02/ 18:00

Astéroïdes

Een woonkamer, twee vrouwen en een fles Bourgogne. Ze zijn zussen. En dat is wel degelijk het enige dat ze gemeen hebben, een zus hebben. Hun professionele keuzes creëerde een interstellaire afstand tussen hen.
Kom ASTEROIDES ontdekken, een voorstelling die ten voeten uit in de realiteit staat, een dialoog rond werkloosheid en werk, overgoten door een flinke dosis humor en absurditeit. Een tekst van Virginie Debauche, gebracht door Guylène Olivares en Virginie Debauche, en gecoacht door Francesco Mormino.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

don 01/02/ 18:00

Tarief :

Vrije bijdrage

September 2018

don 27/09, vri 28/09/ - don 25/10/2018

Tokyo Boys

Cafet'arts
Mael, Dalibor Ricky, Flint, Filip, Ronan, Thierry, Daniel Jean Alexander Laros, Vladyslav zijn modellen uit Servië, Verenigde Staten, Frankrijk, Schotland, ze poseren voor merken zoals Gucci, YSL en Dior . Ze zijn tussen 18 en 21 jaar oud, en voor hun werk moeten ze veel reizen. Naar New York, Tokyo, Parijs, Londen. Daar blijven ze drie tot zes maanden en dan vertrekken ze weerlees meer

vri 28/09/ 18:30

Skanderbeg Héros national albanais

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws

Facebook Suivez nous sur Facebook