> Agenda > Goûter musical au château

zat 03/02/ 13:30, zat 03/03/2018

Goûter musical au château

03/02

Wij reserveren u een cosynamiddag en zullen uw kleuters 0 tot 9 jaar in de wereld van de bossen rondleiden.
Na de workshops en het vieruurtje, zal de namiddag aflopen met het concert van Ma Mie Forêt, met Samir Barris en Catherine de Biasio.
Samir en Catherine gaan door het onderhout van een bos flaneren, met hun talrijke muziekinstrumenten om ons van hun persoonlijke muzikale composities en van hun hernemingen van hartelijke en feestelijke folk-pop-reggae-bossanova muziekstukken te laten genieten.03/03

Dit muzikaal vieruurtje zal in maart in stijl het festival Kidzik 2018 openen. Naast de workshops voor uw kleintjes, houden wij nog enkele extra verrassingen in petto die u het water in de mond zullen doen krijgen. Om de dag af te sluiten, krijgen wij het voorrecht en de eer om André Borbé met zijn show " Fort Rêveur " te kunnen verwelkomen.

In het kader van Kidzik Festival

waar :

Karreveldkasteel - De Schuur

bij :

zat 03/02/ 13:30
zat 03/03/ 13:30

In samenwerking met :

Jeunesses musicales Wallonie-Bruxelles

Tarief :

8€ (adulte) / 4€ (à partir de 4 ans)
(goûter non-compris)
Gratuit pour les 0-3ans

fotogalerij

(c)  Lydie Nesvadba (c) Albert Eloy

Juni 2018

zon 24/06/ 13:00

Muziekfeest

Gemeenet plaats
Het Muziekfeest in Molenbeek (12de editie) vindt weer plaats op het Gemeenteplein !U kunt met uw familie van muzikale animaties genieten en aan alle soorten lokale culinaire bereidingen proeven.  Het muziek zal klinken met jonge talenten als GAMS, Trikseurs… en vele andere. Om 18.00, zullen The Grey Stars u in vervoering brengen op achtergrond van de Gnawa fusion. Enlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws