> Agenda > Burhan AMER

vri 23/02/ - zat 03/03/2018

Burhan AMER

Doorheen zijn schilderijen laat Burhan ons toe zijn innerlijke wereld en de botsing van de verschillende culturen waartegen hij aanleunt te ontdekken. Met levendige kleuren en sprankelende spatten, schildert hij vlakken vol warme tinten en tonen.
Zijn unieke ervaring als een onvermoeibare reiziger door Europa, Azië (vooral China), het Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten, vormt een onuitputtelijke inspirantiebron doorheen zijn hele oeuvre als schilder.

Ma > Za 14.00 > 17.00
Gesloten zondag

waar :

Karreveldkasteel - Koningin Elisabethzaal

bij :

vri 23/02/ - zat 03/03/2018
don 22/02/ 18:00 (vernissen)

Tarief :

Gratis

Februari 2018

vri 23/02/, vri 02/03

Made in Bruxsel

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
Het reizend festival " Made in Bruxsel " die migraties die de stad maken, brengt onderzoekers, verenigingsleven, kunstenaars en Brusselaars samen. Tien avonden in verschillende culturele en artistieke huizen, gewijd aan deze diversiteit, aan deze migraties die onze wereldstad maken tot wat ze vandaag is. Elke avond ontdekken we Brusselse artiesten, onderzoekers en glees meer

zat 24/02/ 19:00

Ithri Moraima - soirée berbéro-andalouse

Karreveldkasteel - De Schuur
Het Huis van Culturen en de v.z.w. Marbel nodigen u uit voor een avond in het teken van de ontmoeting tussen de Berberse en Andalusische culturen.De grens tussen Noord-Marokko en Andalusië is flinterdun, zowel wat de afstand tussen de twee continenten betreft als op het niveau van culturele overeenkomsten die hen eeuwenlang hebben verenigd.Met de groep Ithri Moraima, uit de autlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws