> Agenda > Goûter musical au château "Little Louis"

zat 27/10/ 13:30

Goûter musical au château "Little Louis"

Louis Armstrong groeide op in een arme wijk in New Orleans. Amper 7 jaar, bespeelde hij de trompet en daaruit ontstond zijn liefde voor de muziek. Het is die eeuwig-durende liefde die hem door moeilijke momenten van zijn leven die hij - als kleurling – te vaak ervaart, draagt.
Raphaël D'Agostino, geïnspireerd orkestman (cornet, zang, gitaar en drums !) en zijn gezelschap  onthullen de essentie van jazz door het verhaal van " kleine Louis ".

waar :

Karreveldkasteel - De Schuur

bij :

zat 27/10/ 13:30

In samenwerking met :

Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles

Tarief :

8€ (adulte) / 4€ (à partir de 4 ans)
(goûter non-compris)
Gratuit pour les 0-3 ans

Oktober 2018

woe 31/10/ 17:00

Ben niet bang!

Kasteel Karreveld
Een parcours, langs bevreemdende en obscure plekken, in de diepten van het park van het Karreveldkasteel.Je zal er bizarre wezens en fantasy-achtige personages ontmoeten : wolven, monsterachtige vogels, vuurspuwers, magiërs, vertellers, mysterieuze wetenschappers, een escape room, muzikanten uit een andere Tijd,…Op de koer van het Kasteel, een kleine hap van slechte smaaklees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws

Facebook Suivez nous sur Facebook