> Agenda > Molem’back to the future

woe 21/11/ - vri 21/12/2018

Molem’back to the future

" Molem'back to the future " dompelt je onder in de herinnering van de Groote Oorlog. Samen met jou keren we 100 jaar terug in de tijd, naar 1918, om dan ook weer meteen terug in het nu te belanden. Hoe beleefde Molenbeek de Duitse invasie ? Hoe was het leven onder de bezetting ? Welke sociale thema’s leefden er ? Laat je meevoeren door deze tentoonstelling in het gemeentehuis, speel een interactief stadsspel in de straten van Molenbeek met je smartphone, of kom een pittige lezing of boekvoorstelling bijwonen. 

waar :

Gemeentehuis

bij :

woe 21/11/ - vri 21/12/2018

Tarief :

Gratis


Info:
contact@wtnschp.be
www.molembacktothefuture.be

November 2018

vri 23/11/ 20:00

Tutu Puoane

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
Ter gelegenheid van het eeuwfeest van Nelson Mandela, krijgen jullie een jazzconcert vol soul-accenten en invloeden van de Afrikaanse muziek. Tutu Puoane, de in Antwerpen geboren zangeres, heeft Zuid-Afrikaanse roots en is - doorheen haar protestsongs - een vurige woordvoerdster van de universele waarden " vrijheid, rechtvaardigheid en gelijkheid ". Met : Ewoulees meer

zon 25/11/ 15:00

Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws

Facebook Suivez nous sur Facebook