> Agenda > Het huis viert feest!

zat 25/05/ 09:30

Het huis viert feest!

22/05

De creatieve ateliers zorgen het hele jaar door voor ritme en beweging in de ruimtes van de Grote Huis Fabriek. Kom hun werk ontdekken in Court’Échelle en in de grote hal van het Huis. Als je daar nog de producties van het fotoatelier van de jongeren " Festival Jeunes ", Collectief Scripta Linéa en het naaiatelier voor volwassenen aan toevoegt is er voor alle leeftijden iets om van te genieten ! Vervolgens zien we enkele live toonmomenten van de kinderateliers en een wonderlijk gemeenschappelijk vieruurtje, waarvoor we u uitdagen iets lekkers mee te brengen.25/05

Afspraak vanaf 9u30 in de Court’Échelle met een feestelijke permanentie en een tentoonstelling die je meeneemt in de producties van het kleine kind samen met een ouder.
Vanaf 11u, welkom in de grote zaal voor een toonmoment van de kinderen op de scène.
Rond de middag is iedereen welkom te genieten van de grote koer en de muziek, iets te eten of mee te doen aan een speciale kind+ouder Fablab’ke workshop.
Doorlopend is de expo van de kinderateliers te bezoeken in de grote hal, de fototentoonstelling van het fotoatelier voor jongeren en de producties van Collectief Scripta Linéa en de naaiateliers voor volwassenen.
Natuurlijk is het nieuwe atelierprogramma 2019-2020 beschikbaar en zijn de inschrijvingen open!
Vanaf 13u kan je nog rustig geniet van de rommelmarkt in de Mommaerts, Laermans  en Hovenierstraat. De organisatie wordt ditmaal opgenomen door de jongeren van Imagine 1080# !
Op het einde van de dag stellen we voor om samen de vasten te breken in de Mommaertsstraat, een grote tafel met en voor iedereen.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

zat 25/05/ 09:30
woe 22/05/ 15:00

Tarief :

Gratis

September 2019

woe 25/09/, zat 28/09

START Huisateliers 19 > 20

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
Eind september staan de deuren van de Huis weer uitnodigend open voor de start van het nieuwe atelierseizoen. Het thema is RUIMTE ! Welkom dus aan iedereen vanaf 0 jaar in de lokalen van het Huis om de talloze ruimtes te ontdekken, om er je creativiteit te onderzoeken, en waarom niet om die ruimtes te transformeren en er zo helemaal jouw plek van te maken ?Dat kan ilees meer

zat 28/09/, zat 28/09

La Mosaïque artistique

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer

Newsletter