> Agenda > De Molenbeek à Mbour, solidarité sans frontière...

din 12/09/ 19:00

De Molenbeek à Mbour, solidarité sans frontière...Ten gevolge van een missie die in M’Bour (Senegal) werd geleid, heeft Roberto Roméo een reportage gerealiseerd over de verzustering tussen Sint-Jans-Molenbeek en M’Bour. Hij heeft eveneens van zijn reis geprofiteerd om met studenten van de Senegalese stad aan de conceptie van korte films van start te gaan en er vier met hen te realiseren. Één van die filmpjes, " Le problème de Wally ", bestemd voor de kinderen, zal op 12 september geprojecteerd worden.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

din 12/09/ 19:00

Tarief :

Gratis - reserveren gewenst

September 2017

zon 17/09/ 11:00

Muzikale uur

Gemeentehuis
lees meer

don 21/09/, din 26/09, zat 07/10

Zinneterras(se)

Naar goede gewoonte slaan we bij het begin van het seizoen onze tenten en picknicktafels weer op tijdens de dinsdagmarkt op het Hertogin van Brabantplein en donderdagmarkt op het Gemeenteplein van Molenbeek.‘s Middags verwachten we jou en je collega’s, vrienden, familie en buren om samen met ons te komen picknicken en te genieten van muziek en workshops. Ook jonge Molenbeekse tlees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws


vri 25/03/2016