> Agenda > Het circus van Ooit

woe 11/10/2017 14:00

Het circus van Ooit


WELKOM in het circus van drie dames, zonder leeuwen, trampolines noch vangnet.
Theater Oz maakt circus met drie keer niks. En toch is hun circus bijzonder. Zij doen stunts zonder gevaar, tovertrucs waarbij alles zichtbaar is, dierenacts zonder dieren.
Om eerlijk te zijn : alles wat zij doen, doen wij ook wel eens als we zelf circus spelen. Maar zij doen het met overtuiging, met hart en ziel en met veel humor ! Zo wanen we ons echt weer in dat charmante circus van vroeger, waar de stunts nog eenvoudig waren en de sfeer hartelijk en gezellig.
Geïnspireerd op het " echte " circus heeft het Waalse gezelschap Théâtre Oz een sterk visuele, muzikale, dansante en grappige voorstelling gemaakt.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

woe 11/10/2017 14:00

Tarief :

  • Volledig tarief : 10 euro
  • Verminderd tarief : 5 euro (- 26-jarigen, + 60-jarigen, werkzoekenden, beroepsmensen uit het theater, Familiebond, Vrienden van het Huis op vertoning van de kaart)
  • Kids : 2 euro

Januari 2018

woe 17/01/ 16:00

ReMuA El Sistema Nord-Transcanal

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
In het kader van het El Sistema Nord-Transcanal-project bundelen de v.z.w. ReMuA en het " Huis voor Culturen en Sociale Samenhang " hun krachten om een uniek concert te organiseren. Vijftig jonge leerlingen instrument aan de muziekscholen van Molenbeek en Elsene brengen er muziek geschreven en gearrangeerd door Nick Hayes. Het doel van dit project is om jongeren uitlees meer

vri 19/01/, zat 20/01, zon 21/01

Invasion!

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
Voorstelling in het frans lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws