> Agenda > Het circus van Ooit

woe 11/10/ 14:00

Het circus van Ooit


WELKOM in het circus van drie dames, zonder leeuwen, trampolines noch vangnet.
Theater Oz maakt circus met drie keer niks. En toch is hun circus bijzonder. Zij doen stunts zonder gevaar, tovertrucs waarbij alles zichtbaar is, dierenacts zonder dieren.
Om eerlijk te zijn : alles wat zij doen, doen wij ook wel eens als we zelf circus spelen. Maar zij doen het met overtuiging, met hart en ziel en met veel humor ! Zo wanen we ons echt weer in dat charmante circus van vroeger, waar de stunts nog eenvoudig waren en de sfeer hartelijk en gezellig.
Geïnspireerd op het " echte " circus heeft het Waalse gezelschap Théâtre Oz een sterk visuele, muzikale, dansante en grappige voorstelling gemaakt.

waar :

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek

bij :

woe 11/10/ 14:00

Tarief :

  • Volledig tarief : 10 euro
  • Verminderd tarief : 5 euro (- 26-jarigen, + 60-jarigen, werkzoekenden, beroepsmensen uit het theater, Familiebond, Vrienden van het Huis op vertoning van de kaart)
  • Kids : 2 euro

November 2017

vri 17/11, zat 18/11/ - don 30/11/2017

Traits d'union: het samenleven in perstekeningen

Kasteel Karreveld
Samen leven… De grote uitdaging van onze hedendaagse maatschappij, open naar een geglobaliseerde wereld, maar tegelijkertijd geneigd tot een op zichzelf terugplooien, gelet de onrustwekkende toename van allerlei nationalismen.Plantu en de perstekenaars van Cartooning for peace komen, voorzien van hun potloden, van gedachten wisselen met de bewoners van Molenbeek – en meerbepaallees meer

zat 18/11/ 11:00

Feest van de ateliers voor volwassenen

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws


vri 25/03/2016