> Agenda > Kippenvelmoment!

zat 28/10/ 16:00

Kippenvelmoment!

Maar wat gebeurt er op toch op het Karreveld ?


Een " spookkermis " in het hart van het kasteel Karreveld met een draaimolen, ballonsculptuur, spinnensoep, gekke fotografen, schminkstanden, een springkasteel, een vreemde magiër, verhalenvertellers, muzikanten, giraffen in volle vrijheid en ... jij. Al komt je best vermomd als … !

Voor de moedigen onder jullie is er een doolhof en een tocht door alle vreemde plaatsen van het spookkasteel. Durf jij dit aan ?

In het kasteelpark botsen jullie om de haverklap op bizarre wezens en griezelige personages. Let dus op en zorg voor rugdekking.

En wanneer de duisternis valt over de mistige vijver ... duikt Molenbike op met de grote lichten op volle sterkte.

Vergeet vooral niet je eigen masker of kostuum te maken, thuis, op school of ter plekke in één van de workshops.

Kinderen van 3 tot 5 jaar kunnen gerust met de hele familie inschepen voor een reis rond kleine en grote angsten die in en om het huis rondwaren. Loop ook door de installatie " Door het venster " van " Cie  van de Zerkiens ". En er is een workshop en boeken die er alles aan doen om hen gerust te stellen !

20.00 : gekostumeerd bal in de " Schuur van de Schrik ".

waar :

Kasteel Karreveld

bij :

zat 28/10/ 16:00

Tarief :

Gratis

November 2017

vri 17/11, zat 18/11/ - don 30/11/2017

Traits d'union: het samenleven in perstekeningen

Kasteel Karreveld
Samen leven… De grote uitdaging van onze hedendaagse maatschappij, open naar een geglobaliseerde wereld, maar tegelijkertijd geneigd tot een op zichzelf terugplooien, gelet de onrustwekkende toename van allerlei nationalismen.Plantu en de perstekenaars van Cartooning for peace komen, voorzien van hun potloden, van gedachten wisselen met de bewoners van Molenbeek – en meerbepaallees meer

zat 18/11/ 11:00

Feest van de ateliers voor volwassenen

Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Molenbeek
lees meer
Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek
Mommaertsstraat 4 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Tel : 02 415 86 03 | Email : contact@lamaison1080hethuis.be
Een initiatief van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek en staat onder beschermheerschap van burgemeester en Schepenen, met de steun van de Federale Overheidsdients die verantwoordelijk is voor het Grootstedenbeleid, van de COCOF, en de Federatie Wallonië Brussel.

Recherche

MolenbeekTV

Newsletter


Nieuws


vri 25/03/2016